Start Wetenschap &Techniek lessen groepen 3 t/m 8: vanaf 03/11

Start Wetenschap &Techniek lessen groepen 3 t/m 8: vanaf 03/11

Maandag 2 november 2020

Aanstaande dinsdag 3 en woensdag 4 november zal het eerste blok Wetenschap & Technologielessen starten in de groepen 3 tot en met 8. Voor deze lessen zijn we een samenwerking aangegaan met 'Junior Campus' uit Amsterdam. 

In de wetenschap & technologielessen zullen diverse thema’s binnen de Wetenschap gebruikt worden om de kinderen de verschillende basisvaardigheden van Onderzoekend en Ontwerpend leren bij te brengen.

De eerste lessenserie staat in het teken van 'Science Lab'.

In de lessen Science Lab van Junior Campus zullen de kinderen onderzoek doen naar verschillende natuurkundige en scheikundige verschijnselen zoals lucht- en waterdruk, chromatografie en zwaartekracht. Maar ook leren ze door middel van verschillende proefjes en experimentjes meer over moleculen, chemische reacties en de werking van verschillende stoffen. Het junior Campus logboekje wordt gebruikt om voorspellingen te doen en uitkomsten op te schrijven.

Dit project is mogelijk gemaakt door de subsidie van het rijk in te zetten om achterstanden, opgelopen door Corona, weg te werken.


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl