Adviesgesprekken groep 8

Adviesgesprekken groep 8

Dinsdag 19 januari 2021

Binnenkort is het zover. Dan worden de adviesgesprekken voor de kinderen van groep 8 gehouden. Alleen gaat het dit jaar allemaal een beetje anders dan gebruikelijk is. Om deze reden willen we u bijtijds hiervan op de hoogte brengen.

Nu we in de knel komen met de afname van de mediotoetsen van CITO door de sluiting van de school hebben we besloten de adviezen te baseren op basis van de gegevens die we hebben. Dit is een landelijke richtlijn.

Voor u hebben we op een rij gezet wat er anders zal gaan dit jaar:

  • de gesprekken zullen we helaas op afstand moeten houden. We zullen dit via de 'google classroom' organiseren. Een voordeel hierbij is dat de kinderen weten hoe dit werkt.
  • de gesprekken zullen in de periode van 01/02 t/m 12/02 plaatsvinden. Deze data wijken af van de data in de kalender.
  • de gesprekken zullen in de week van 01/02 t/m 05/02 van 14.15 uur tot 17.00 uur ingepland worden. In de week van 08/02 t/m 12/02 zal dit van 15.30 uur tot 17.00 uur zijn in verband met de verwachte schoolopening.
  • u kunt een voorkeur opgeven voor een dag en een tijdstip. We zullen proberen hier rekening mee te houden
  • de gesprekken moeten helaas strakker ingepland worden. Een gesprek kan maximaal 15 minuten duren. Mocht u daarna nog vragen hebben dan kan er eventueel een nieuw afspraak gemaakt worden.
  • de papieren uitdraai zult u via de mail ontvangen de dag na het gesprek.

U zult deze week in uw mailbox een bericht ontvangen met het verzoek om een voorkeursdag (dagen) en een tijdstip(pen) aan ons door te geven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een planning maken voor de gesprekken.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht dan kunt u contact met ons opnemen telefonisch of per mail (anna.vanoers@rvko.nl).

Saskia Moesredjo, Marije Bauman

Hijman ten Kaate & Annemarie van Oers


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl