Paasattentie voor de leerlingen vanuit de RVKO

Paasattentie voor de leerlingen vanuit de RVKO

Donderdag 1 april 2021

Vanmiddag krijgen de kinderen allemaal een paasattentie mee naar huis. De attentie is geschonken door ons schoolbestuur de RVKO. 

De tekst op de achterzijde van het doosje vonden we een mooie boodschap aan de kinderen. We hebben de boodschap voor de zekerheid ook in deze app opgenomen:

Ha Kanjer,

Wat een gekke tijd hebben we achter de rug he? Je bent best veel dagen thuis geweest, maar hebt gelukkig ook heel veel geleerd! Andere dingen misschien dan wanneer er geen Corona was geweest, maar wel lessen waar je later nog veel aan zult hebben. Dat is toch mooi meegenomen!

Ineens ging alles anders. Dat was even wennen. Jij, de juffen en meesters, moeders en vaders hebben extra hard gewerkt. Vaak heb jij op eigen kracht geleerd en opdrachten uitgevoerd. Knap hoor! Wij zijn supertrots op je en daarom krijg je van ons dit cadeautje.

Het is nog steeds een beetje rommelig en dat kan best nog even duren. Dat is niet erg. Je hebt nog tijd genoeg om te leren en alle kinderen maken nu hetzelfde mee. Komt allemaal goed!

Blijf wie je bent, geloof niet alles wat je leest of hoort, maar denk zelf. En bedenk:

je kunt niet groter doen dan je denkt, dus denk

GROOT

We wensen je hele fijne paasdagen!

RVKO


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl