Online ouderavond 'verleidingen in de puberteit' door YOUZ: 04/11

Online ouderavond 'verleidingen in de puberteit' door YOUZ: 04/11

Maandag 11 oktober 2021

Online ouderavond
Het leven is in een korte tijd veel veranderd, voor iedereen vraagt dit flexibiliteit en creativiteit. Dit kan soms zorgen voor spanningen en verveling en mogelijk andere uitvluchten zoals middelen of veel gamen. Om u als ouder meer te informeren organiseert Youz verslavingszorg in samenwerking met scholen, samenwerkingspartner en de gemeente Rotterdam online ouderavonden.

De avonden vinden online plaats via Zoom. Om 19:30 start de bijeenkomst en zal ongeveer 1 uur duren. Tijdens de bijeenkomst kunt u via de chat en Mentimeter vragen stellen aan de preventiedeskundigen. U kunt hier gratis aan deelnemen. De volgende ouderavond is gepland op:

 Donderdag 4 november van 19:30-20:30

De ouderavond heet verleidingen in de puberteit. De volgende onderwerpen worden besproken; Youz, werking drugs, alcohol, energydrank, lachgas, tabak en cannabis.

Aanmelden? Klik hier! Of mail naar I.Anker@anteszorg.nl uw naam en woonplaats.

Youz is beschikbaar voor vragen en advies. Op www.puberenco.nl kunt u meer informatie vinden over diverse middelen zoals: alcohol, roken, drugs, gokken en gamen. Ook vindt u hier tips over onderwerpen als opgroeiende tieners en groepsdruk. Het kan zijn dat u een specifieke vraag heeft of een situatie wilt voorleggen. Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via de chat of door een mail te sturen naar preventie@youz.nl. Bij de chat is er een preventiemedewerker actief, welke deskundig is op het gebied van deze vraagstukken.

Voor jongeren is er ook een website waar zij terecht kunnen, namelijk; www.maakjekeus.nl. Zij kunnen ook de chat functie gebruiken voor vragen en/of advies.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Met vriendelijke groet,

Ilse Anker
Youz Preventiedeskundige- Afdeling vroegsignalering en geïndiceerde preventie

 


Terug