cursussen, webinars en themabijeenkomsten CJG

cursussen, webinars en themabijeenkomsten CJG

Dinsdag 13 april 2021

Nieuwsbericht vanuit het Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Wis U al dat er veel gratis cursussen, themabijeenkomsten en webinars worden georganiseerd voor (aanstaande) ouders en kinderen in de regio Rotterdam-Rijnmond?

Wij (Centrum voor Jeugd en Gezin) hebben nu het complete aanbod op een rijtje gezet op onze website. Het aanbod van cursussen en themabijeenkomsten op onze website is in een nieuw jasje gestoken. De online agenda is vervangen door een overzichtspagina. Door deze verbetering en de toevoeging van een zoekfilter vindt U snel een geschikte cursus: zo kun je onder andere filteren op gemeente, leeftijd en onderwerp.

Er zijn cursussen over allemaal verschillende onderwerpen en fases, van zwangerschap tot uw kind 18 jaar is, en alles daar tussenin. U kunt ze vinden op www.centrumvoorjeugdengezin.nl/cursus.

 

Of u zich nu wilt voorbereiden op het ouderschap, ervaringen wilt uitwisselen met andere ouders over de puberteit, tips wilt horen van een pedagoog voor de driftbuien van uw peuter of dat uw kind wil werken aan zijn sociale vaardigheden en weerbaarheid: wij willen u (en uw kind!) ondersteunen.

Nieuw aanbod: webinars

Naast cursussen en themabijeenkomsten bieden we nu ook webinars aan. Deze kunt u online volgen. De eerste webinars die ontwikkeld zijn gaan over mediaopvoeding en praten met uw kind. In de toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere onderwerpen, zoals de eerste hapjes van uw kind. U kunt zich voor de webinars ook gratis aanmelden via de website. Onze eerstvolgende webinar is Mediaopvoeding 12 jaar en ouder, op 21 april 2021.

Over het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terechtkunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Geen vraag is te gek! Onze jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, (dokters)assistenten, (ortho)pedagogen en andere deskundigen bieden advies en ondersteuning. Zo maken we samen gezond en veilig opgroeien mogelijk.

Team Centrum Jeugd en Gezin


Terug