Jeugdvakantiepaspoort zomer 2021

Jeugdvakantiepaspoort zomer 2021

Woensdag 14 juli 2021

Gisteren hebben alle leerlingen op school het nieuwe Jeugd Vakantiepaspoort 2021 ontvangen! Hiermee kunnen ze de hele zomervakantie op pad in de regio Rotterdam. Met het paspoort op zak krijgen kinderen bij 160 bestemmingen gratis entree of flinke korting. Van zwembaden en kinderboerderijen tot ijssalons en dagtochten naar attractieparken: er zit voor ieder kind genoeg leuks bij! Als begeleider krijg je vaak ook korting en anders kun je Rotterdampas gebruiken, als je die hebt.

Ook dit jaar is er weer een superleuke prijs te winnen: een weekend Walibi Holland! Door je aan te sluiten bij #TEAMGRRROM en het paspoort aan te melden op jeugdvakantiepaspoort.nl, maken de kinderen kans op deze prijs. Hier vind je ook alle info over het paspoort zelf en de bestemmingen.

Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van zaterdag 17 juli t/m zondag 29 augustus 2021. Heeft uw kind het paspoort al thuis laten zien? Blader het alvast samen door en kijk wat u deze zomervakantie allemaal voor leuks gaan doen. Veel plezier!!!


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl