Aanvraag St. Meedoen

Aanvraag St. Meedoen

Donderdag 16 september 2021

Informatie van de website 'Meedoen in Rotterdam'

Meedoen in Rotterdam helpt kinderen van 4 tot 18 jaar van ouders die een inkomen hebben van maximaal € 1600,- netto voor alleenstaande ouders en € 1800,- voor twee-ouder gezinnen. Ook huishoudens met een hoger inkomen die zijn toegelaten tot een schuldsaneringstraject van de Kredietbank kunnen een aanvraag bij ons indienen. Juist voor deze huishoudens en hun schoolgaande kinderen kan Meedoen in Rotterdam een welkome ondersteuning bieden.

Hoe aanvragen?

U bent nog niet bij ons bekend?

Ga dan naar een van onze spreekuren in Rotterdam. Neem een recente inkomensspecificatie en uw zorgpolis mee. Een van onze vrijwilligers helpt u graag verder met uw aanvraag. Klik hier om te kijken welk spreekuur bij u in de buurt is.

Spreekuur in De Nieuwe Gaffel: vrijdag van 09.30 - 11.30 uur
Spreekuur in de Tidemanstraat 80: donderdag 9.30 - 11.30 uur

Is er geen spreekuur bij u in de buurt of bent u gebonden aan huis? Dan kunnen we bij u op huisbezoek komen. Een vrijwilligers zal dan binnen 2 maanden contact met u opnemen om bij u langs te komen om de aanvraag in behandeling te nemen. U kunt dit telefonisch aanvragen op 010-2400189 (maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur).

Herhaalaanvraag?

Als u al eerder een aanvraag bij ons heeft ingediend, stuurt u ons een brief/email die duidelijk maakt wat u bij ons wilt aanvragen.

In deze brief/email moeten de volgende gegevens staan:

  • Naam kind(eren)
  • Geboortedatum kind(eren)
  • Wat wilt u aanvragen?
  • Laatste gezins/dossiernummer waaronder u bekend bent bij St. Meedoen in Rotterdam
  • Kopie van uw laatste (gezamenlijke) inkomensspecificatie

Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en u ontvangt van ons een schriftelijke beslissing. Over deze beslissing kan niet gecommuniceerd worden. Wij maken u erop attent dat aanvragen die voorzien zijn van alle bovenstaande gegevens, sneller door ons behandeld kunnen worden. Mochten er gegevens ontbreken dan gaat dit ten koste van de snelheid.

U kunt uw aanvraag e-mailen naar:

info@meedoeninrotterdam.nl

òf opsturen naar:

Meedoen in Rotterdam
Postbus 21457
3001 AL Rotterdam

Vergeet u alstublieft niet om voldoende postzegels te plakken op de envelop.


Terug