Kinderboekenweek 2020 'En toen....'

Kinderboekenweek 2020 'En toen....'

Maandag 28 september 2020

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken werelden uit het verleden door het lezen van boeken!

Bij ons op school starten we met de kinderboekenweek op maandag 5 oktober. Op deze dag zal er na schooltijd vanaf 15.15 uur buiten een 'zwerfboekenmarkt' georganiseerd worden. Op de bankjes op het plein (ivm afstand/corona maatregelen) zullen zwerfboeken gepresenteerd worden. Het is dan wel hopen dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn. Verder zullen er in de groepen verschillende activiteiten georganiseerd worden.
 
Ook dit jaar is er weer de befaamde fotowedstrijd. Kinderen mogen een foto namaken van vroeger. Ze sturen dus twee foto's op via de email. Deze foto's worden per klas afgedrukt en opgehangen. De foto's kunnen worden ingestuurd tot woensdag 14 oktober. De leukste/origineelste foto zal op vrijdag 16 oktober beloond worden. We zijn nieuwsgierig naar wat er binnen zal komen.

Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl