Gratis workshops Villa Zebra in De Nieuwe Gaffel in december

Gratis workshops Villa Zebra in De Nieuwe Gaffel in december

Woensdag 2 december 2020

Villa Zebra popt up in CENTRUM Rotterdam! 

Doe mee met de serie kunstworkshops gegeven door echte kunstenaars! 

Met op woensdagen en een vrijdag een kunstworkshop voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en voor  7 t/m 12 jaar. Deelname is gratis!

Let op: er is een maximum aantal deelnemers per workshop dus haal je tickets op tijd online! Je kunt je inschrijven via de website: www.villazebra.nl/centrum

Sea you in het Centrum blub blub op 02/12, 09/12, 16/12 & 18/12

Locatie: De nieuwe Gaffel , Gaffelstraat 61, Rotterdam

Woensdag 2 december

Ondinde de Kroon – ZEEDRUK – 3 t/m 6 jaar
14:00 tot 15:30 uur

Ontwerp samen met Ondine de Kroon de mooiste afdrukken op jouw Zeezak. Is je tas eerst van een zeemonster geweest, en zie je zijn schubafdrukken nog een beetje zitten? Zitten er een scheermesje en een mossel hoopvol aan de zijkant vastgekleefd? Zijn bij jou de haaientanden nog duidelijk zichtbaar? Zeedruk flarden van jouw spannende zeeverhalen. En iedereen zal jaloers gaan vragen waar je die tas hebt gekocht!

Onno Poiesz – GRAFFITI – 7 tm 12 jaar
14:00 uur tot 15:30 uur

Trek je oudste kleren aan, stroop je mouwen op en werk samen met Onno aan een  Container graffitikunstwerk. Aan welke kleuren, letters en cijfers herkennen we jouw container? We knippen sjablonen, maken meerdere lagen, spuiten, kijken, werken verder en stoppen pas als alle kanten van de container helemaal fantastisch naar jouw zin zijn.

 

Woensdag 9 december

Gerjanne van Zuilen – SLIJMERIGE ZEESLAKKEN – 3 t/m 6 jaar
14:00 uur tot 15:30 uur

Zet je duikbril op en tuur in de dieptes van de zee, daar helemaal in het donker kruipen de mooiste zeeslakken om die zwarte zee een beetje kleur te geven. Paars met gele strepen, fluorescerend roze wratjes, galaxy lijfjes je kunt het zo gek niet bedenken en ze bestaan echt. Volg jouw slijmspoor tot op de bodem van de Zee en maak je eigen kleurrijke slijmerige zeeslak.

Studio Maky – KWALLEBALLEN – 7 t/m 12 jaar
14:00 uur tot 15:30 uur

Ook jij hebt normaal liever geen warme prikkelbare glibberige gekleurde kwal langs je benen glijden als je net lekker in de zee wilt springen, maar na deze workshop denk je daar vast anders over. Ontwerp, knip, plak, aai en naai samen met Studio MAKY je meest lieve, prima aaibare kwallenbal om lekker mee te knuffelen.

Woensdag 16 december

Gijs & Anne Vera – DUIK MEE IN DE ZEE – 3 t/m 6 jaar
14:00 tot 15:30 uur

Is het jouw grootste droom om mee te spelen in een natuurfilm? Doe dan mee met de workshop van Gijs en Anne Vera van Stichting Galerie de Jaloezie! Duik mee in zee: knip en plak bijzondere zeedieren, oefen je zwembewegingen, acteer voor een green screen en bekijk dan samen jullie eigen nooit eerder vertoonde zeldzame Diepzee-film!

Chantal van Heeswijk – WOORD-ZEE – 7 t/m 12 jaar
14:00 tot 15:30 uur

Heb jij altijd je woordje klaar en verzin jij vaak schitterende schrijfsels. Of vind jij woorden bedenken normaal juist heeeeel ingewikkeld en saai?! Ga dan aan de slag met Chantal van Heeswijk, zij maakt samen met jou van ieder woord een groot feestje. Teken en schrijf de mooiste beelden en woorden tot klets-natte verhalen en stuur ze per flessenpost de Woord-Zee in.

Vrijdag 18 december

Indra Welman – PARTY-OUTFIT – 3 t/m 6 jaar
14:00 tot 15:30 uur

Met de kerst(vakantie) voor de deur kan iedereen wel een nieuwe outfit gebruiken, zo eentje waar je helemaal glitter en glamour aan de kersttafel kunt verschijnen, of juist een outfit die superleuk staat bij je pyjamabroek en sloffen. Alles kan en mag, mode-ontwerpster Indra geeft je graag knip en versier advies.

Gijs & Anne Vera – DUIK MEE IN ZEE – 7 t/m 12 jaar
14:00 tot 15:30 uur

Altijd al eens in een film willen spelen? Doe dan mee met de workshop van Gijs en Anne Vera van Stichting Galerie de Jaloezie! Duik mee in zee: ontwerp bijzondere zeedieren, oefen je zee-moves, acteer voor een green screen en bekijk dan samen jullie eigen nooit eerder vertoonde zeldzame Diepzee-film!

 

 

 


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl