Onderwijs op afstand: 04/01

Onderwijs op afstand: 04/01

Maandag 4 januari 2021

Helaas moeten we er opnieuw aan geloven: onderwijs op afstand! Wij hopen dat het bij 2 schoolweken zullen blijven en dat we de kinderen weer snel op school mogen ontvangen. 

Voor de komende 2 weken is het plan dat we met papieren onderwijspakketten zullen werken. Vanmiddag bezorgen wij, vermoedelijk tussen 14.00 uur en 16.00 uur, een papieren onderwijspakket in uw brievenbus. De kinderen hebben voor de vakantie al enkele werkboeken mee naar huis gekregen. Het pakket dat vandaag bezorgd wordt, is een pakket voor deze week. De bedoeling is dat u of uw kind(eren) dit vrijdag voor 12.00 uur weer in de brievenbus van school retourneert. Wij zullen het pakket dan vervolgens nakijken. Volgende week maandag ontvangt u dan opnieuw een pakket met het nagekeken werk daar aan toegevoegd.  

Wanneer u of uw kind(eren) vragen heeft over het werk, kunt per email contact opnemen met de leerkracht van uw kind. De emailadressen zijn terug te vinden in de nieuwsapp en website onder het kopje team.

Mocht u vanmiddag niets ontvangen hebben, wilt u dan contact opnemen met de directie. U kunt telefonisch, het schoolnummer 0104364378, contact opnemen of via email anna.vanoers@rvko.nl

 

Tot slot wensen we u in 'het juf of meester zijn' veel sterkte toe. 


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl