De digitale VO scholenmarkt voor groep 8! BELANGRIJK

De digitale VO scholenmarkt voor groep 8! BELANGRIJK

Vrijdag 15 januari 2021

De Digitale Scholenmarkt voor leerlingen, ouders 

Binnenkort kun je (bijna) alle middelbare scholen in Rotterdam en omstreken bezoeken op de digitale scholenmarkt. Omdat dit nu niet op een school of een echte scholenmarkt kan, hebben we speciaal voor alle leerlingen in groep 8 een ONLINE scholenmarkt ontwikkeld. 

Je bezoekt als leerling, ouder en/of verzorger de digitale scholenmarkt met een speciaal programma waarin je een avatar moet maken. Met deze avatar kun je dan over de scholenmarkt wandelen en stands van allerlei scholen bezoeken.

Om te voorkomen dat het te druk wordt op de digitale scholenmarkt, is er een indeling in drie regio's gemaakt. Voor onze regio (centrum) is dat donderdag 21 januari van 13.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 21.00 uur 

Kijk op www.dedigitalescholenmarkt.nl hoe je mee kunt doen. Je moet je wel van te voren aanmelden. Wacht niet tot 21 januari. Als je aangemeld bent, kun je vanaf dinsdag 19 januari informatie krijgen via je email!

Je kunt natuurlijk ook op de websites en social media van de vo-scholen kijken voor informatie welke voorlichtingsactiviteiten zij nog meer (online) op de school organiseren. 

 


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl