Online les voor de groepen 4 vanaf 27/01

Online les voor de groepen 4 vanaf 27/01

Vrijdag 22 januari 2021

Vandaag, vrijdag 22/01, zullen wij onze bestelling van chromebooks binnenkrijgen. Met deze chromebooks willen wij vanaf woensdag 27 januari online les gaan verzorgen aan de groepen 4. 

De ouders van de kinderen van de groepen 4 zullen vandaag een email ontvangen. In deze email is een indeling opgenomen voor het ophalen van een leen-chromebook op dinsdag 26/01. Wanneer u zelf een chromebook of een laptop heeft, kunt u deze natuurlijk ook gebruiken. U kunt dit aangeven via de email (anna.vanoers@rvko.nl). U zult dan een handleiding ontvangen om aerobe/ google classroom op uw eigen device te kunnen installeren. Voor de leerlingen, die wij op school opvangen, zal geen chromebook uitgeleend worden.

Wij verwachten dat de kinderen van de groepen 4 net als de groepen 5 t/m 8 dagelijks zich online zullen aanmelden om 08.50 uur. De kinderen zullen dan online les krijgen van 09.00 uur tot 11.00 uur. Het is de bedoeling dat alle kinderen uit de groepen 4 online aanwezig zullen zijn. Wanneer uw kind ziek is, dient u uw kind zelf telefonisch af te melden op school.

Personeel Augustinusschool


Terug