Start try-out gezonde schoolmaaltijden gr 3 t/m 8: dinsdag 30/05

Start try-out gezonde schoolmaaltijden gr 3 t/m 8: dinsdag 30/05

Donderdag 25 mei 2023

Beste ouders/ verzorgers,

Eerder voor de meivakantie heeft u in deze schoolapp kunnen lezen dat wij gekozen hebben voor de keuze 'gezonde schoolmaaltijden 4 dagen per week' aan de kinderen van de groepen 3 t/m 8. Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) in samenwerking met het Jeugd Educatie Fonds en het Rode Kruis. 

Aanstaande dinsdag 30 mei zal de try-out van dit project van start gaan. Er zal dan op alle schooldagen, behalve woensdag, een lunch aangeboden worden in de groepen 3 t/m 8. Voor het project werken wij samen met OnderwijsGezond. Deze organisatie verzorgt al op de donderdagen de warme lunches, die samen door een aantal kinderen bereid wordt.

We hebben er voor gekozen om dit project vanaf groep 3 in te zetten. Dit omdat in de kleutergroepen het eten tussen de middag voor veel kinderen nog erg tijdrovend is. Dit zou ten kosten gaan van de leertijd. Tevens vinden kleuters het vaak moeilijk iets nieuws te eten. We hopen dat u hier begrip voor kunt hebben.

Karin Lammers & Annemarie van Oers
Directie Augustinusschool


Terug

Josephstraat 12-14

3014 TP Rotterdam

010-4364378

augustinus.dir@nullrvko.nl