Schoolsport

Schoolsport

Verenging (SSV)

Wat is de ‘SSV Het Oude Westen’?

SSV Het Oude Westen is een verzameling van sportverenigingen die trainingen geeft aan basisschoolleerlingen in de wijk. Die kinderen kunnen lid worden van één of meer van deze vereniging(en), vervolgens elke week trainen en afhankelijk van de sport wedstrijden, examens of voorstellingen doen. Net als bij andere sportverenigingen, alleen zijn die vaak ver weg, moeilijk toegankelijk en onbekend. Het verschil wordt gemaakt door de trainers die naar de kinderen (de wijk) toe gaan en doordat de kinderen samen met hun vrienden van school en de wijk kunnen trainen.

SSV Coördinatoren en contactpersonen

De coördinator is het aanspreekpunt voor kinderen, ouders, scholen, verenigingen, Rotterdam Sportsupport en de trainers als het gaat om de SSV. Als u iets wilt vragen, regelen of vertellen dan kan dat altijd bij de coördinator. Naast de coördinator is er ook een contactpersoon op iedere school.

Op de Augustinusschool is dit:

Meester Yannick Alsemgeest (Coördinator) Telefoon: 010 4364378 E-mail: yannick.a;semgeest@rvko.nl

Proef trainen

Voor de eerste 2 trainingen is inschrijven niet verplicht. U kunt langskomen om te kijken of het een geschikte sport is voor uw kind.

Jeugdsportfonds / Jeugdcultuurfonds

U heeft recht op Jeugdsportfonds / Jeugdcultuurfonds als uw inkomen onder de volgende inkomensgrens ligt: – Samenwonend: € 1550,- netto – Alleenstaand: € 1375,- netto Indien u gebruik maakt van Jeugdsportfonds / Jeugdcultuurfonds is de aanvraag geldig voor 1 jaar. Wanneer dit jaar is verstreken, dient er een nieuwe aanvraag ingediend te worden en dient u opnieuw een kopie van uw loonstrook te tonen bij een intermediair op de eigen school. Zodra de aanvraag is goedgekeurd en de contributie voor uw kind wordt betaald, dient uw kind iedere week actief deel te nemen aan de trainingen. Indien uw kind eerder stopt met trainen bij de vereniging dan dat het Jeugdsportfonds is afgelopen, dient u het resterend bedrag zelf terug te betalen!

Het huidige rooster van de School Sport Vereniging vindt u in de volgende link.

 

Terug